Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A zsír később avasodik, ha...

A zsír később avasodik, ha fagyasztóban tárolják?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor mennyivel? Aki biztosan tudja, kérem az válaszoljon!

Bármi érdekel, ami a zsír avasodását késlelteti. Az avasodás a zsírok oxidációja. Ha mondjuk az oxigént valahogy kizárják, megoldás lehet-e?


jan. 17. 05:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Értelemszterüen igen.

De kb fél-egy év után ott is kezdödik az avasodás.

jan. 17. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen
jan. 17. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztóban egy évig semmi baja,nem avasodik.
jan. 17. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
A zsír ízének a megváltozásában valóban az avasodás játszik döntő szerepet. De egy színültig töltött és levegő nélkül lezárt edényben a fagyasztóban tárolva is változik a zsír íze évek alatt. Más enzimfolyamatok is állnak az íz megváltozása mögött, és ezeket a folyamatokat a fagyasztás nem szünteti meg, csak lassítja.
jan. 19. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!