A zsír később avasodik, ha fagyasztóban tárolják?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyivel? Aki biztosan tudja, kérem az válaszoljon!
Bármi érdekel, ami a zsír avasodását késlelteti. Az avasodás a zsírok oxidációja. Ha mondjuk az oxigént valahogy kizárják, megoldás lehet-e?
jan. 17. 05:58
1/4 anonim válasza:
Értelemszterüen igen.
De kb fél-egy év után ott is kezdödik az avasodás.
3/4 anonim válasza:
Fagyasztóban egy évig semmi baja,nem avasodik.
4/4 anonim válasza:
A zsír ízének a megváltozásában valóban az avasodás játszik döntő szerepet. De egy színültig töltött és levegő nélkül lezárt edényben a fagyasztóban tárolva is változik a zsír íze évek alatt. Más enzimfolyamatok is állnak az íz megváltozása mögött, és ezeket a folyamatokat a fagyasztás nem szünteti meg, csak lassítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!