Milyen ételekhez ennétek natúr joghurtot, illetve savanyú káposztát?
Joghurtot Kb mindenhez eszem, tejföl helyett is. Rakott krumpliba, lencse meg babfozelek tetejere, majonezes kukoricasalátába.
Gyroshoz fokhagymas zoldfuszeres joghurt. Turogombochoz is azt eszem vanilias eritrittel.
Lazachoz tarkonnyal egy fokhagymaval. .
Savanyu kaposztat meg igazabol csomo hazilag savanyitott zoldseget pedig minden sos etelhez eszem. Nalam olyan mint az atlag magyarnak a paprika-paradicsom-uborka. Szendvics melle, rakott cuccok melle, szoszos husok melle
Joghurtot salátákhoz eszem max.
Savanyú kaposztát viszont sültekhez vagy hurka,kolbász.
Gyroshoz pl. fokhagymás joghurtos szószt vagy tzaztikit csinálok. Esetleg más joghurt alapú salátákat, pl. sült cékla nagyon jó görög joghurttal és feta sajttal, só+bors és meg is van, ez kb. bármilyen sült hús mellé passzol.
Savanyú káposztához apróra vágok egy shallot hagymát, teszek rá egy kis olivaolajat és kész is az egyik köret. Vagy csak magában is jó. Szintén sültekhez, szószos kajákhoz vagy pl tésztához szerintem nem illik.
Natúr joghurtból lehet csinálni salátaöntetet.
Savanyú káposztából én toroskáposztát vagy bablevest szoktam készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!