Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Asszonyok, főzni tudó sorstárs...

Asszonyok, főzni tudó sorstársaim mondjátok meg - minden piacon a hordóból árult "savanyú" káposzta éretlen, nyers és íztelen?

Figyelt kérdés

Miért történik ez?

Elfogytak a jó érett káposzták és a nyers káposztát nem várták meg míg megér?

2023. dec. 22. 21:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És különben mik a férfivá válás irányelvei, csak az életkor lenne mérvadó vagy vannak más szempontok amik ezt a rangot, eszmei címet számomra meghatározzák?
2023. dec. 23. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2023. dec. 23. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

"És különben mik a férfivá válás irányelvei, csak az életkor lenne mérvadó vagy vannak más szempontok amik ezt a rangot, eszmei címet számomra meghatározzák?"

Te kisfiú vagy.

2023. dec. 23. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is a zacskós boltira voksolok, az eddig mindig jó volt. És igen, hordósból kaptam már én is olyan nyerset, hogy semmi íze nem volt. Most viszont pl. abba tenyereltünk bele, hogy túlérett volt a savanyúkáposzta, nekem az már annyira nem tetszett. Még határeset volt amúgy. Attól függ, milyet fogsz ki. De lehet kapni teljesen normálisat is, szóval ne add fel.
2023. dec. 23. 14:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Már megfőtt úgyhogy köszönöm a hozzászólóknak a közreműködést.
2023. dec. 23. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!