Van valami kereső, ami alapján ki lehet deríteni, hogy az adott saját márkás terméket ki gyártja?
Pár termék esetében rajta szokott lenni, hogy gyártja XY Kft, de sok esetben csak a forgalmazót jelölik.
Meg ugye sajt, meg hűtött áru esetén az EK szám alapján ki lehet deríteni, de egyes termékeken még ez sincs.
pl: [link]
Engem inkább a szárazáru érdekelnének..
Szerintem ez a gyártónak is érdeke. Ki venné meg pl. a Mogyis mogyorót dupla annyi pénzért, ha pl a SPAR sajátmárkásra is rá lenne írva, hogy a Mogyi gyártja.
Azt hittem van valami kereső erre, pl. vonalkód alapján.
4-es: pont az a proli gondolkozásmód, hogy "jajjj a Chio chips a legjobb, a többi meg egy kalap szar, én mást nem veszek" (Chio chips helyére tetszőlegesen más beírható).
Nagyon kevés olyan esetet tudok mondani, ahol a saját márkás étel rosszabb lenne, mint a "márkás"
A többieknek köszi :)
"pont az a proli gondolkozásmód, hogy "jajjj a Chio chips a legjobb, a többi meg egy kalap szar, én mást nem veszek"
Csak hogy ilyet senki sem állított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!