Kapható olyan füstölt ízű leveskocka (vagy mi), amelyik nem tartalmaz nátrium-glutamátot? Amennyiben igen, mi a neve, márkája és mely üzletekben kapható?
Nem szoktam ilyen leveskockákat használni, de most kellett volna a füstölt íz.
A folyékony füstre én is gondoltam, de itt a közelben egy hely sincs, ahol kapható lenne, úgyhogy így jártam.
Valaki kérdezte, hogy mihez kellene. Megboldogult nagynéném készített régen, gyerekkoromban káposztás rizst. Elképesztően finom volt.
Sajnos pont úgy nem tudom elkészíteni, mivel azóta sem a fehér rizst, sem a savanyú káposztát nem tudom megenni, plusz azt hiszem, hogy ő a sonka főzővizében főzte az egészet - én pedig nem eszem ilyet azóta, szóval ez utóbbi helyettesítésére kellett volna a füstölt íz.
Úgy gondoltam, hogy kipróbálnám barna rizzsel, kelkáposztával és füst ízzel... Hát így ráhangolódva, nem biztos, hogy bejönne. ;)
Az is lehet, hogy a barna rizst sem bírom, csak annyira régen ettem olyat, hogy az nincs tesztelve.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az Auchannak is gratulálok:
Az összetevők között "Ízfokozók: nátrium-glutamát"
Felette meg "Ízfokozók Nem tartalmaz"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!