Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tojássaláta lehetett romlott?

Tojássaláta lehetett romlott?

Figyelt kérdés

Kint maradt egy éjszakára a tojássaláta, reggel ettem belőle munkába indulás előtt, de semmi furát nem éreztem rajta.

Napközben sem volt semmi bajom, olyan 4 körül kezdett a gyomrom rossz lenni. Plázában dolgozom és ott kajáltam, először azt hittem ottani kaja lesz a gond, de aztán eszembe jutott a reggelim.

Kb. 20 percre a gyomorpanaszok kezdete után már hasmenéssel ültem a wc-n. Mit gondoltok, lehetett a tojás így fél nap elteltével a gond?

Köszike a válaszokat,

Jázmin

2023. nov. 12. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, mi volt még benne?

Ha pl valami tejtermék, akkor az könnyen megromolhatott.

2023. nov. 12. 23:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát az a baj nem én készítettem, hanem lakótársam. De igen tejtermék, majonéz volt benne.
2023. nov. 13. 00:05
 3/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem volt baj, csak azert mert egy éjszakára kinnt maradt. Ha te rosszul vagy te tőle, es faj a hasad es megy is akkor lehet epeköved van.

Epe ha beteg nem bírja a zsíros ételt es rosszul leszel tőle

2023. nov. 13. 00:50
 4/18 anonim válasza:
72%
A majonéz nem túl romlékony, a tojás viszont nagyon is az. Ezzel együtt egy éjszaka alatt ilyen időben (hacsak nincs 30+ fokra fűtve a lakás) nem valószínű, hogy megromlott volna. Szóval a helyedben nem zárnám ki, hogy a plázában fogyasztott kajával volt a gond.
2023. nov. 13. 01:31
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem, nincs 30 fok, 21-22 fok van mindig. :)
2023. nov. 13. 01:34
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha nagyon romlott lett volna, akkor jóval hamarabb is már jelentkeztek volna a kellemetlen tünetek. Nagyon valószínű, hogy amit később ráettél, az se volt rendben.
2023. nov. 13. 05:24
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Igazából a tojás, majonéz kombó elég veszélyes.Ha illatán ízén nem ereztél semmit lehet mástól van.
2023. nov. 13. 07:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Akár az is lehetett. De lehet a plazas kaja is akár. Szerencsed hogy otthon ért utol...
2023. nov. 13. 19:28
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem otthon ért utol még dolgoztam... :/
2023. nov. 13. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit kajaltal a plazaba amugy????uhh na az kellemetlen de legalabb munkába ugymond mosdó közelbe voltal.
2023. nov. 13. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!