Azok akik egyedül laknak, mennyi pénzért vásároltok be havonta?
Figyelt kérdés
Ha nem havonta megy a vásárlás, kb. mennyi pénz megy el élelmiszerre egy hónapon át?2023. okt. 21. 22:08
11/19 anonim válasza:
Most már inkább 60-100 ezer közé esik a havi kajapénz.
13/19 anonim válasza:
3 hónapja vezetem, és 450ezer körül szokott lenni .
14/19 NTBS válasza:
Nem szoktam számolni, de takarékos vagyok.
16/19 anonim válasza:
Még pontosan nem számoltam ki, de a főbb drága dolgok együtt napi 1100 forint. A vége olyan 50-60 ezer lehet + rezsi
17/19 anonim válasza:
Havonta 25-30 ezer??? Fényevő vagy?
18/19 anonim válasza:
Irreális összegeket írnak egyesek. Én nem vagyok nagyétkű, normális adagokat eszek. Covid előtt 30-35 ezer volt a kiadásom, most simán elmegy 80 ezer éttermezés nélkül is. Pedig kuponozok mindenhol, keresem az akciókat, reggelizni nem szoktam. Főzni 3 adagot szoktam egyszerre. Mindig nézem az akciókat stb, ha ezeket nem tenném, 100 ezer is simán lenne.
19/19 anonim válasza:
80-100 ezer...De spórolni tudni kell van mikor 3-4 napig eszem a paprikás krumplit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!