Ha a virsli és a párizsi (nagyjából) ugyanaz akkor miért csak a virslit főzzük meg?
Nagyjából ugyan az. De 2 virsli márka között is érezni a különbséget állagban is, ha úgy van. Annyira mégse egyformák. Nagyjából ugyan az a szalámi és a kutya szalámi is, mégis teljesen más.
Nagyjából ugyan abból áll az ember szervezete is, mint egy tehén szervezete, valahogy mégis más. Hús a marha és hús a csirke is, valahogy mégis más.
A "nagyjából" szó, az ami miatt másképp bánunk az egyik alapanyaggal, mint a másikkal.
Ha olajban sütsz virslit és párizsit akkor se olyan az íze. Más a kettő és nem csak a fűszerezés miatt.
A virslit NEM KELL FÖZNI, csak melegen szokás enni, de lehet hidegen, szalámiként is fogyasztani.
Egyébként a kettö NEM ugyanaz, csak hasonló.
Sok embert ismerek személyesen, és itt ebben a rovatban is sok ember véli úgy, hogy a virslit főzni kell. Ha hozzászólásban (udvariasan, szépen, témába vágóan) leírom, hogy már a gyártás során megfőzték, kapok hideget, meleget. Virslit is meg lehetne enni hidegen, mint a parizert, csak nem úgy van kitalálva. A párizsit nem markoljuk kézre, nem tunkoljuk mustárba, a virslit meg nem tesszük vajas kenyérre.
Egyébként a gyártástechnológia, összetétel hasonló, de mégsem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!