1/6 anonim válasza:
Kb 70 ezret. Alacsony lányként. De figyelek nagyon az egeszseges etkezesre, es ezzel egyutt az akciokra is. Nyaron mijdig teszek el lekvart, savanyusagot amikor olcso a gyumolcs es igy telen nem kell dragan vennem.
2/6 anonim válasza:
1: "amikor olcsó a gyümölcs" - hahahaha, nagyon jó vicc volt!
3/6 anonim válasza:
Első, milyen gyümölcsöt és hol veszel olcsón? Még pár éve lehetett, de mostanában én sehol nem látok olcsón, még az akciós ára is horribilis összeg.
Attól függ a havi költségem, hogy otthon főzök, vagy többször becsúszik egy gyorskaja, kínai büfé, hamburger stb. 75-100 ezer között változik. Sajnos nagyon édesszájú vagyok, szóval elég sok pénzt költök édességre és időtöket, kávét is szoktam venni. Mostanában számolgattam, milyen sok pénzt költők ezekre, de feszült leszek, ha nem ehetek édességet.
4/6 anonim válasza:
Pl most a szilva kiloja 400 ft az aldiban. Figyelni kell az akciokat.
Amikor nyaralok, ut ment3n iszonyu olcso minden hazi gyumolcs es zoldseg. Iden sargabarackot vettem 600ert. Almat 250ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!