Termelőtől vett fűszerpaprika a nyirkos kamrában rögös lett. Kitegyem a napra száradni egy tálcára?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy el fogja vesziteni a szép piros szinét, de nem szeretném, ha megpenészedne.2023. szept. 12. 16:15
3/5 anonim válasza:
Ne! A fény még inkább ront a helyzeten, a paprika olajtartalmára avasító hatással van. Nem véletlenül van nem átlátszó tasakban.
Kóstold meg, hogy van-e értelme megmenteni, ami maximum a szobában lehetséges kiszárítani.
4/5 anonim válasza:
Megszárad bent is kicsit nyomkodd szét teritsd ki egy tálcára.
5/5 anonim válasza:
Rögös lett? Az meg milyen fűszerpaprika volt?? Fiatal termelő vagyok. A fűszerpaprika olajtartalmánál fogva nem lehet rögös. Jól tárolva 2 évig eláll. Valami száraz port vehettél ami összeállt mint a g.cis b.gyi. Szívügyem a paprika kérdés csak azért írtam. Jó paprikát jó termelőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!