Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől mélyalmos egy tojás?

Mitől mélyalmos egy tojás?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
a tyúkok zárt térben élnek, de nem korlátozottak a mozgásban – szabadon mozoghatnak azon belül – almozott kaparótér áll a rendelkezésükre. Négyzetméterenként 9 tyúkot lehet így elhelyezni. Atyúk kapirgálhat,porfürdőzhet, és tojófészekben tojja le a tojásait
2023. aug. 31. 15:31
 2/7 anonim válasza:
12%
Gondolom, mélyen ül a tyuk, el van sullyedve
2023. aug. 31. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Abba azért érdemes belegondolni, hogy az a 9 tyúk egyetlen négyzetméteren mit is jelent. Erősen szépítettnek érzem a jólétet sugalló jellemzést, miközben mozdulni nem bírnak egymástól. A jólét ott kezdődik, hogy mondjuk 20-30 tyúk és egy hatalmas füves udvar.
2023. szept. 1. 03:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3 válaszolo te általad le írt tartási mód a szabadtartás lehet ilyet is kapni boltokban én ilyet szoktam venni .
2023. szept. 1. 06:16
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Már megint leállt a Google? :)
2023. szept. 1. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Erre próbáltam utalni, hogy ha valakinek fontosak a tartási körülményekek, akkor ne higgye el a mélyalom marketingszövegét. Nem annyira jó az.
2023. szept. 1. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
van amikor mélyalmost veszek ,mondjuk ahol én lakok ott már ketreces tartåsbol szårmazo tojåst nem is årulnak, csak vagy mėlyalmosat vagy szabadtartåsut vagy bio tojåst ami szintėn szabadtartåsu.
2023. szept. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!