1/7 anonim válasza:
a tyúkok zárt térben élnek, de nem korlátozottak a mozgásban – szabadon mozoghatnak azon belül – almozott kaparótér áll a rendelkezésükre. Négyzetméterenként 9 tyúkot lehet így elhelyezni. Atyúk kapirgálhat,porfürdőzhet, és tojófészekben tojja le a tojásait
2/7 anonim válasza:
Gondolom, mélyen ül a tyuk, el van sullyedve
3/7 anonim válasza:
Abba azért érdemes belegondolni, hogy az a 9 tyúk egyetlen négyzetméteren mit is jelent. Erősen szépítettnek érzem a jólétet sugalló jellemzést, miközben mozdulni nem bírnak egymástól. A jólét ott kezdődik, hogy mondjuk 20-30 tyúk és egy hatalmas füves udvar.
4/7 anonim válasza:
3 válaszolo te általad le írt tartási mód a szabadtartás lehet ilyet is kapni boltokban én ilyet szoktam venni .
6/7 anonim válasza:
#4 Erre próbáltam utalni, hogy ha valakinek fontosak a tartási körülményekek, akkor ne higgye el a mélyalom marketingszövegét. Nem annyira jó az.
7/7 anonim válasza:
van amikor mélyalmost veszek ,mondjuk ahol én lakok ott már ketreces tartåsbol szårmazo tojåst nem is årulnak, csak vagy mėlyalmosat vagy szabadtartåsut vagy bio tojåst ami szintėn szabadtartåsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!