Gomba és tojás megromlik a szobában tárolva?
Figyelt kérdés
Tönkrement a hűtőnk, 1 napot tárolnánk a szobában, baj lesz belőle? Becsomagolt sparban vett gomba és dobozos tojás.2023. aug. 19. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Nem romlik meg
Meg fog romolni
21 szavazat
1/16 anonim válasza:
A tojás egészen biztos nem romlik meg. Ha nincs túl meleg a szobában, a gomba se. Este tedd ki a szabadba.
2/16 anonim válasza:
Egy nap alatt kizárt, hogy bármi baja legyen.
3/16 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy a boltban sem hűtőben tárolják egyiket sem?
4/16 anonim válasza:
3
Nálunk a gomba hűtőben van minden élelmiszer üzletben. A tojas nem, de az összes üzlet légkondicionált, 20-22 fok van folyamatosan.
Attól függ, milyen meleg van nálad, kérdező, de nagy eséllyel semmi bajuk nem lesz egy nap alatt
5/16 anonim válasza:
Érdekes a Lidl-ben a zöldséges standon van kirakva. Biztos nem értenek hozzá!
6/16 A kérdező kommentje:
3 Sparban vettem, a gomba hűtőben volt, a tojás nem + nem értem miért kell “nem tűnt fel”-ezni meg “Biztos nem értek hozzá”-zni, mikor én csak aggódom a családom egészsége miatt! Jól kilehetsz az élettől. Amúgy nyári meleg van a szobánkban, kb 29 fok.
2023. aug. 19. 16:15
7/16 anonim válasza:
Honnan írogatsz 3-as?
Mert Mo-n MINDEN multinál a gomba a zöldséges reszorton van, hűtés nélkül.
Persze lehet, hogy felétek a sarki kisboltban az eladó a hűtőben tárolja, de nem ez az etalon, de nem is előírás.
8/16 anonim válasza:
Nos, én nem Magyarországon élek, de nálunk is a hűtőben van álomba mindenütt
9/16 anonim válasza:
Svájcban élek, a felszeletelt gombán kívül MINDEGYIK a zöldséges pultnál található, nem a hűtőben :D, de Mo-n is ez a helyzet, szóval nyugi kérdező, nem romlik meg.
A tojást egyébként sem kell hűtőben tárolni.
10/16 anonim válasza:
6-os - Biztos nem értek hozzá - senki nem mondott ilyet. Felháborodás helyett értelmezned kéne, mit olvasol :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!