Mi történik a tojással, ha?
Figyelt kérdés
Beletesszük a fagyasztóba?2023. aug. 17. 18:59
3/7 anonim válasza:
A kérdésre a válasz első látásra egyszerűnek tűnik, pedig rengeteg körülményt meg kell vizsgálnunk.
Be van kapcsolva a fagyasztó? Becsukjuk az ajtaját? Nyers tojás vagy főtt, esetleg rántotta? Héjával együtt, vagy csak a tojás (fehérje és sárgája, vagy külön)? Beletesszük szépen, finoman, vagy pedig odab@sszuk jó erősen?
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Az alsó fiókban rántotta lesz, a középsőben lágytojás, a felsőben meg tükörtojás.
5/7 anonim válasza:
Milyen tojás? Tyúk? Teknős? Dinoszaurusz? Sárkány? Kinder?
6/7 anonim válasza:
A benne lévő embrió felkészül a a jégkorszakra.
7/7 anonim válasza:
Semmi más, mint megfagy.
Én Moszkvában, -38C°-ban csináltam az útszélén rántottát, hogy bicskával hámoztam bele a nyers tojást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!