Emlékszik-e valaki ennek az édességnek a nevére?
Utoljára nagyon rég láttam és nagyon régen ettem. Olyan 2010 körülre tippelnék. Azóta nem láttam sehol, ezért is akarom megkeresni, de a nevére nem emlékszem. A leírása:
Dobozban lehetett venni, egy dobozban szerintem 10+ darab volt. Hosszúkás lapos rúd alakja volt lekerekített végekkel, olyan 1-2 cm széles, 7 cm hosszú lehetett. Az alapja kakaós keksz volt, aminek a tetején fehér kókuszkrém volt. De nem volt folyós, olyan szilárd volt a krém, mintha csoki lenne.
Sajnos csak ennyire emlékszem. Mintha piros fehér lett volna a doboza, de ez már nem biztos. Jobban emlékszem az édesség kinézetére és ízére.
Előre is köszönöm, ha valaki segít!
AchatGPT válasza :
Az általad leírt édesség valószínűleg a "Cocosette" nevű termék lehetett. Ez egy hosszúkás lapos rúd alakú édesség, aminek az alapja kakaós keksz, tetején pedig kemény, fehér kókuszkrém volt. Sajnos ez a termék már régebben kikerült a forgalomból, ezért lehet nehézkes megtalálni.
Google képkereső...
Vagy hasonló terméknek nézz utána, Auchan, kínai boltok, spéci édességboltok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!