Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Apró, barna bogarak jelentek...

Apró, barna bogarak jelentek meg a lisztes zacskón, mik ezek és hogyan lehet kiírtani?

Figyelt kérdés
Tehát egyszercsak megjelentek ezek a bogarak, akkor kidobtam a lisztet, kimostam a szekrényt. Vettem bontatlan lisztet stb a régi helyett, most megint itt vannak, és undorító. Hogy lehet megszabadulni ezektől az izéktől úgy, hogy ne is jöjjenek vissza??
2023. júl. 25. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsizsik
2023. júl. 25. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz át mindent, lehet, hogy már másban is van. Lehet, hogy mindent ki kell dobni.
2023. júl. 25. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zsizsik. Az a baj, hogy petezik, eloszor, ha jol emlekszem, attetszo kis kukacok. Egy idoben kuzdottem, mert nagyanyam nem hallgatott ram.

Meg ha maga a bolti cucc is zsizsikes ( sajnos van esely), akkor is megmentheted a tobbi dolgot, rizst, stb-t, ha mindent kulon lecsipeszezett zacskoval benejlonozol, plehdobozba teszel. A teljesen ures szekrenyben ( hezagokkal gond van), ha lemosod, mindent kulon nagyon becsomagolva teszel be, es szigoruan visszazarogatod, akkor eltunik.

De gyakran a bolt a hunyo.

2023. júl. 25. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Neeee... nálunk is megjelentek pár éve ezek a barna gcik. Pirospaprikával került be a lakásba. Addig meg fognak jelenni, amíg mindent ki nem irtasz, amiben akár 1 is előfordulhat. Nézz át egyesével MINDENT is az egész lakásban, ami nem zárható le teljesen. Fűszerek, csokik, cukrok, maradék szaloncukor, minden, ami étel, és valamilyen módon belejuthat. A zacskón is átrágja magát, szóval ha valamin apró pöttyöket látsz, abban bogár van/volt; kuka.

Nem volt egyszerű kiirtani, még a szobákban kirakott, díszként tárolt húsvéti csokitojásokba is befúrta magát, de hónapok alatt nagy nehezen sikerült megszabadulni tőlük.

2023. júl. 25. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsizsik - dobj ki mindent, ami nem zárható, és ezek utánra tanács: megvásárlás után mindent azonnal önts át zárható üvegedénybe, azon nem rágja ki magát.
2023. júl. 25. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tenyleg, atragtak a zacskot, szoval tenyleg csak uveg es femdoboz v muanyagdobozokba tenni a zacskoval kulon.
2023. júl. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!