Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Reggel mindig nagyon sokat...

Reggel mindig nagyon sokat eszem, utána napközben már csak alig. Mit mondanátok? (20/N)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Reggelente nagyon sokat eszem, tojásrántotta 3-4 tojasból, valami gyümölcs (alma, barack, szőlő, narancs), joghurt, péksüti általában a menüsor, plusz kávé.

De tojásrántottat szoktam helyettesiteni zabkásával vagy szendviccsel, avokadókrémes kenyérrel, bundáskenyérrel.

Legközelebb csak olyan 4 körül szoktam enni de már keveset, meg este is valami apróságot.

Ez mennyire helyes vagy helytelen?

Alakommal semmi gond, szép formás vagyok.

2023. júl. 24. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyok dietetikus, orvos meg főleg, de tudtommal ez nem egészséges, egyenletesebben kéne elosztani napi több kisebb adagban. Kezdetnek 3 is elég lesz.
2023. júl. 24. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondjunk? :D

Én speciel meghalnék, ha nem ehetnék 3 óránként, de én egy héten 6x edzek.

Ha neked ez így megfelel, és semmi gondod nincs belőle, akkor csináld így.

Amúgy sem ördögtől való... reggel rendesen betankolsz, amivel jószerével elvagy egész nap. Szerintem nincs ezzel baj.

2023. júl. 24. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg egészségesebb jobban elosztani az étkezéseket, én is úgy érzem jól magam. De van, aki teljesen jól elvan így is, mint te.

Nekem inkább az össz mennyiség tűnik kevésnek, amit eszel egy nap...

2023. júl. 24. 22:41
 4/9 anonim válasza:
62%
Én pont fordítva vagyok vele. Reggelire semmi, kb ébredés után 2-3 órával kezd el marni a gyomorsav, akkor eszek valami közepes adagot, este 6 után viszont a fékeveszett evési roham következik, és kitart este 11-ig is akár. Szerintem még így is te vagy az egészségesebb, mert az éjszakád nem emésztéssel telik, és jobban tudsz pihenni.
2023. júl. 24. 23:03
 5/9 anonim válasza:
50%
Én évek óta mikor hidegebb van akkor napi kétszer, reggel és este eszek, most mikor meleg van pedig csak napi egyszer, késő délután. Semmi bajom nincsen tőle
2023. júl. 25. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Egészségedre!
2023. júl. 25. 04:50
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb esetben jobb elosztani mint egyszerre nagyon sokat enni. Illetve pár dolgot felfedeztem ami rettentően hangzik, ha van valami cél, mint pl fogyni vagy izmosodni. (Bundáskenyér, peksüti..) ha nincs ilyesmo akkor igazaból nem gond.
2023. júl. 25. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:

1. a vércukorszintednek mondjuk bromira nem jó, hogy éhezteted magad - igen, a 8-16-17 között nem eszek, az éheztetés

2. nem értem, miért kell reggel bezabálni, aztán egész nap max csipegetni

Én személy szerint meghalnék egy ilyen, étrendnek nem nevezhető reggeli falástól, aztán meg délutánra a vércukrom padlózna le.

2023. júl. 25. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a vérkéoed rendben és nincs semmi túneted ami betegségre vagy vitaminhiányra utal akkor ez így teljesen rendben van
2023. júl. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!