Reggel mindig nagyon sokat eszem, utána napközben már csak alig. Mit mondanátok? (20/N)
Sziasztok. Reggelente nagyon sokat eszem, tojásrántotta 3-4 tojasból, valami gyümölcs (alma, barack, szőlő, narancs), joghurt, péksüti általában a menüsor, plusz kávé.
De tojásrántottat szoktam helyettesiteni zabkásával vagy szendviccsel, avokadókrémes kenyérrel, bundáskenyérrel.
Legközelebb csak olyan 4 körül szoktam enni de már keveset, meg este is valami apróságot.
Ez mennyire helyes vagy helytelen?
Alakommal semmi gond, szép formás vagyok.
Mit mondjunk? :D
Én speciel meghalnék, ha nem ehetnék 3 óránként, de én egy héten 6x edzek.
Ha neked ez így megfelel, és semmi gondod nincs belőle, akkor csináld így.
Amúgy sem ördögtől való... reggel rendesen betankolsz, amivel jószerével elvagy egész nap. Szerintem nincs ezzel baj.
Elvileg egészségesebb jobban elosztani az étkezéseket, én is úgy érzem jól magam. De van, aki teljesen jól elvan így is, mint te.
Nekem inkább az össz mennyiség tűnik kevésnek, amit eszel egy nap...
1. a vércukorszintednek mondjuk bromira nem jó, hogy éhezteted magad - igen, a 8-16-17 között nem eszek, az éheztetés
2. nem értem, miért kell reggel bezabálni, aztán egész nap max csipegetni
Én személy szerint meghalnék egy ilyen, étrendnek nem nevezhető reggeli falástól, aztán meg délutánra a vércukrom padlózna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!