Vérnarancsot hol tudok venni Pesten ?
Figyelt kérdés
Néztem 2 vásárcsarnokban is , aldiban , esetleg ötlet ahol lehet egyáltalán kapni ilyenkor ?2023. júl. 10. 22:33
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor sajnos nem fogsz. Ha véletlen fogsz akkor annak borzalmas íze lesz
2/5 anonim válasza:
Mediterrán élelmiszerboltokat nézném meg.
3/5 anonim válasza:
Nehéz lesz nincs szezonja,de amúgy is egyre kisebb rá a kereslet.
4/5 anonim válasza:
Én 2 napja ettem, de am nem egy nagy szám. Keserű. A sima narancs vagy mandarin sokkal jobb.
5/5 anonim válasza:
Jó narancsot így nyár közepén sehol nem kapsz, mert nincs szezonja. Apadtak stb.
Vérnarancsot már alig látok télen is, de Aldiban, Lidlben előfordul. Mostanában nem láttam, noha mandarint, narancsot, grépfrútot stb. igen
Boldogult gyermekkoromban a kubait tartottam a legjobbnak. Mindig édes és lédús volt. A VÉRnarancsot már a neve miatt sem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!