Ha jégsalátát veszek, azt meg kell mosni?
Figyelt kérdés
Ugyanis a zacskós salátákat nem kell megmosni.2023. júl. 3. 15:20
4/13 anonim válasza:
A zacskósat nem szoktam, de amit egészben veszek azt mindig megmosom.
5/13 anonim válasza:
Persze hogy meg. Ez is egy növény, földben terem, belemásznak a bogarak, locsoláskor saras lesz, szállítás közben meg poros...
Én úgy szoktam, hogy mindig csak azokat a leveleket mosom, amiket épp használok, így tovább eláll.
Az ilyen előre csomagolt saláta mixekre rá van írva, hogy tisztított-e. Ha nincs rajta semmi, akkor mosd meg.
6/13 anonim válasza:
Azokat a leveleket, amit használok, megmosom, amúgy a zacskósat pl nem.
8/13 anonim válasza:
Volt botrány belőle, hogy szalmonella, listeria, e.coli meg a jóég tudja milyen baci volt rajta.
Visszahívták, volt kivizsgálás,
eljárás, bocsánatkérés, minden.
És az zacskós saláta volt.
9/13 anonim válasza:
Mert a szalmonella-t, listeria-t, e-coli-t ugye le lehet mosni folyó csapvízzel... :) :) :) :) :)
10/13 anonim válasza:
#8, Ez jellemzően import áru és nem földben terem.
Nem kell megmosni, de én is megmosom. A csomagolóban is rátüsszenthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!