Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen "száraz" ételt tudnék...

Milyen "száraz" ételt tudnék hozni dolgozni?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen úgynevezett "száraz"kajat tudnék hozni dolgozni? Hiszen nemrég kezdtem egy munkahelyen és sajnos itt nincs hűtő, így nem tudok hozni olyan ételt, amit a hűtőben kell tároljak, amíg délben meg nem eszem..a peksütiket már most így meguntam.

2023. jún. 21. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Mondjuk nagyon hasznos lenne tudni, mit szeretsz...
2023. jún. 21. 09:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok válogatós, mindent megeszek
2023. jún. 21. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sokminden kibirja 4 orat huto nelkul. Pl szalámis szendvics

Vagy kulonbizo tortillak. Balami zoldseg, valami sonka/kolbasz/szalami es valami szenhudrat, pl fott rizs

Vagy egy jo tokfozelek ami hidegen is finom

Egy szendvics is lehet ezerfele. Mustaros kolbaszkremes, sult tofus, sajtos sonkas, grillezett sajtos

Házi pekustik, pl virslis parna, pizzas csiga stb

Zacskos diakcsemege minidg jol jon, meg a kulonbozo feherjeszeletek

De tenyleg szendviccsely tortillaval, hazi pizzaval jarsz legjobban.

2023. jún. 21. 10:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit macerás de tonhalkonzervet. És abbol ki tudod enni villaval
2023. jún. 21. 10:12
 5/12 harebell ***** válasza:
100%
Fasírt, rakott hús, göngyölt hús, rántott hús stb, ezek simán kibírják. Igazából délig elég sok étel kibírja szobahőmérsékleten, ha meg légkondis üzlet- vagy irodahelyiség, akkor főleg. Esetleg beszerzel egy kisebb hőtartós ételhordót. De a hőségriadós időszaktól eltekintve pl egy rizseshús vagy makaróni is kibírná ebédidőig. De ha ilyesmit nem akarsz, szerintem fasírtos, rántott húsos vagy sült húsos szendvics a legjobb.
2023. jún. 21. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Vegyél jégakkukat, akkor egy multis hűtőszatyorban (pénztárnál kapható) naponta tudod vinni az akármilyen ételedet, nem fog ebédig megromlani.

Ha 6 db akkut veszel, naponta tudod hármasával cserélni.

Ilyenre gondolok:

[link]

2023. jún. 21. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Ezer meg egy dolog kibírja 4 órán át - még egy, reggel a hűtőből kivett pl zöldséges tészta is.

Vagy curry, rizs, etc.

Gyakorlatilag bármi.

2023. jún. 21. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fagyaszd le előtte, akár több adagot, ebédig kiolvad.
2023. jún. 21. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Amit magam is fogyasztok a legtöbbször azt tudom ajánlani..Zabpelyhet keverj össze felvert tojással és tetszőleges gyümölccsel;mondjuk összetört banánnal reszelt almával,mézzel,fahéjjal, mazsolával.Vagy bármivel amivel akarod.Aztán ezt a masszát süsd meg szeleteld fel és kész.Ez bőven eláll egy napot hűtés nélkül is.Könnyű megenni.És ad annyi energiát,hogy az ember kihúzza vele a munkaidőt.Legalább is nekem.De hozzáteszem,hogy indulás előtt bőséges reggelit is eszem.A legtöbb munkahelyen úgysincs idő egy normális háromfogásos ebédet megenni.Hacsak nem tömködi magába valaki.A gyors zabálás pedig szerintem nem egészséges.
2023. jún. 21. 18:28
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Mikró legalább van? Mert ha az sincs, akkor a főtt kaják 90%-a kilőve.
2023. jún. 21. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!