Tanácsokat kérek, mi a jó szuflé titka? Mitől nem esik össze stb.?
A szufflé igencsak profiknak való téma, ha nem vagy gyakorlott, akkor ne ezzel próbálkozz.
A másik, hogy ezt a sütöböl kivéve azonnal kell enni, különben összeesik, és ez is nehezen megodlható a legtöbb esetben
Gondolom desszert lesz. Tehát tudod időzíteni, mikor fogják enni. Előtte legyen előmelegítve a sütő, és formába öntve a szuflé.
Tálalás előtt negyed órával tedd a sütőbe.
Persze nyilván kell egy jó recept is, de nem tudhatni, hogy te melyiket akarod kipróbálni, szóval azzal lehet, hogy nincs baj.
Koszonom a tanácsokat!!!
Van egy kis tapasztalatom már benne, de annyira nem vagyok ügyes! Megfogadom a tanácsokat!!
Kb 5 perc utan elkezd osszeesni. Az a lenyeg h barmivel akarod talalni (fagyi, porcukor stb) az legyen elokeszitve mikor mar sul a szufle.
A masik dolog az idozites, a megfelelo sutesi idon mulik minden, de azt sajnos csak kikiserletezni tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!