Máshol is csak rosszminőségü, drága, gyorsan romló virslit lehet venni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 00:13
1/39 anonim válasza:
Egyébként igen! Jó, hogy kérdezed. És még k.rva drága így is. Hát, rohadjon csak tovább a boltokban.
2/39 anonim válasza:
A Lidl sértésvirslivel meg vagyok elégedve, lekopogom, de eddig nem volt romlott, sem rossz minőségű.
3/39 anonim válasza:
Szerintem amit Magyarországon készítenek az mind hulladék. Vannak jobb import csomagolt bécsi juhbeles,vagy báránybeles frankfurti virslik, azok még finomak. De nem a hentesnél venném mert ott mossák őket.
4/39 anonim válasza:
Spar frankfurtit és bécsit tudom ajánlani, azokkal nincsen probléma és finomak is.
5/39 anonim válasza:
A közel szavidős virslik romlanak gyorsan.Egyébbként nem tapasztaltam.
7/39 anonim válasza:
A "juhbeles" drága és vastag a héja és köze nincs a juhokhoz.
A Lidl-s Pikok füstölt sertésvirsli 83%-os hústartalommal soha nem romlott és finom.
Én 1-kg-s kivitelben veszem, ami kettőnknél nem fogy el egy-két nap alatt, így megy a hűtő fagyasztórészébe és mindig annyit veszünk ki belőle, amennyire szükség van.
8/39 A kérdező kommentje:
Kinomban irtam ki, amikor tapasztaltam, sem a drága "Frankfurti", sem más féle nem tartható el max 1-2 napig, ráadásul volt olyan ami nem járt le, de az ize csapnivaló volt. Állítom a Gyurcsány idején még ez is jobb volt!
2023. ápr. 30. 00:31
9/39 anonim válasza:
Hát vannak virslifélék mit nem mondjak...Múltkor ettem egy fajtát és már nyálkás volt bontás után! Szav idő pedig jó volt! Ismerősöm azt mondta ez ilyen mindig! Meg szokta mosni főzés előtt...Ennek tetejébe még az íze sem jó!
10/39 anonim válasza:
a virsli nem a fine dining kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!