Miért van "piros alma" sok üzletben? Persze leírják, hogy pontosan milyen, ezért nem értem.
Figyelt kérdés
Most pl. a Lidl-ben Crimson Snow-t jelent, de volt már Gála, Idared, stb.2023. ápr. 27. 15:48
11/17 anonim válasza:
Igen, sokszor valóban csak méretbeli eltérés van a kalodában tárolt, “piros alma”-ként árult idared, meg a sima, mezei idared alma között. Ízre általában finomak, néha még jobbak is, mint a sztenderd méretű darabok. Talán még annyi észrevételem van, hogy a kalodás tárolási módból adódóan könnyebben sérülnek, mint a ládás kihelyezésnél, úgyhogy vásárlásnál jobban át kell válogatni, de ez ugyebár nem a gyümölcs hibája.
12/17 anonim válasza:
Kiírják a fajta nevét a helyi Lidlben, ezt hétfőn volt.
13/17 A kérdező kommentje:
#12 Kérdés: "Persze leírják, hogy pontosan milyen, ezért nem értem"
2023. ápr. 28. 12:01
14/17 anonim válasza:
14: válasz: Kiírják a fajta nevét a helyi Lidlben, ezt hétfőn volt.
15/17 A kérdező kommentje:
Ezt ismételgetheted, de ahogy próbáltam rá felhívni a figyelmed, a kérdésnek csak az első mondatáig sikerült eljutni.
2023. ápr. 28. 12:11
16/17 anonim válasza:
Te ismételgeted, a kutyát nem érdekli milyen színt írnak. csak az olyan d*bilnek tűnik fel, mint te, mikor a fajta megadása pontosabb info.
17/17 A kérdező kommentje:
Éppenséggel engem sem érdekel, milyen színű, ezért érdekelt, hogy miért ilyen néven emlegetik néha egyes helyeken, talán célszerű értelmezni néha a kérdést, esetleg elolvasni pár választ, de azért kösz :)
2023. ápr. 28. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!