Egy Kérdés amire muszáj tudnom a választ, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Melyik a nagyobb kedvenc?2023. ápr. 22. 22:44
A kérdező szavazást indított:
hamburger
pizza
24 szavazat
1/3 anonim válasza:
Amelyiket éppen jobban kívánom. Most pizza.
2/3 anonim válasza:
A minőségétől függ. A jó hamburger sokkal jobb, mint egy sz.r pizza, de ez fordítva is igaz.
3/3 anonim válasza:
Pizza! Hamburgert utálom! A sima retróst pláne csúszik ki belőle minden és csak zöldség meg a hús(hiába sült a hús) nekem legalábbis túl nyers az egész! Nem látok különbséget egy rántotthúsos szendvics is pl nekem hasonló amibe van hús meg nyers zöldség pl saláta! Persze van rossz élményem is mert volt mikor ettem mócsingos, porcogós volt a húspogácsa! Darált húsos ételeket nem is nagyon eszek mert kitudja mit darálnak bele... Egy pizzába legalább sült minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!