Kapható megint a Pilóta keksz?
Figyelt kérdés
Fél éve nem voltam Mo-n, a napokban jövök és érdekel, hogy van-e megint a boltokban. :)
Sosem volt példa ilyenre, hogy nincs hónapokig.
2023. ápr. 12. 16:56
1/14 anonim válasza:
Keress KEX termékeket jobban olcsóbban másol sok mindent . Az eredeti piltóta kőkemény marad friss levegőn vagy szétmorzsál, gagyi nagyon a vanilias O is .
3/14 anonim válasza:
Az eredeti nem, a Pilóta vaníliás karika az nem ugyanaz.
4/14 anonim válasza:
Kamunak tartom a gyártó magyarázatát. Alapanyag és csomagolóanyaghiány. Akkor egy egész csomó dolog hiánycikk kellene legyen de minden van csak pilóta nincs. Alapnyag és csomagolóanyag is csak egyetlen terméket érint?? Hülyének néznek minket.
5/14 anonim válasza:
Nekem a pilóta piskóta jobban ízlik.
6/14 anonim válasza:
Na a Balázs hiánycikket csinált belőle.
7/14 anonim válasza:
Nem hungarikum kimagaslo ritkaság , nem áll meg az élet enélkül , ritka dolog volt évtizedekkel ezelőtt hogy folyamatosan multiboltok cuccait tömeggagyikat vettünk. Amit otthon nehéz megcsinálni parány rostoslevek nápolyi azokat vettük néha mert volt házi sütés vagy cukrászat . Erre divat a chips mindenfajta keksz műcukros dolog színvonaltalan beltartalmatlan holmik . Sajnos a nívósabb milka sem az ami volt , a klasszikus ízek helyett kombinált új élvezhetetlen termékeket gyárt .
8/14 anonim válasza:
Honnan jössz és hova? Nekem van pár csomaggal. Egyébként nem kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!