Melyik a kedvenc gabonapelyed?
Bogárfehérje vagy -por-, vasreszelékmentes stb. legegyszerűbb.
Semmiféleképpen nem Nestlé, Kellogs termék. Lehetőleg minél kisebb cég, akiknek talán számít a fogyasztó.
Nekem az, ami natúr, 4 féle van benne, DM-ben lehet kapni. (azt hiszem búzapehely, rozspehely, árpapehely, zabpehely).
Natúr joghurttal és kevés gyümölccsel szoktam reggelire enni. (A puffasztott és édes sz...rokat nem szeretem).
Cukormentes! De sajnos lassan sehol nem lehet kapni ilyen különleges kukoricapelyhet. Mintha valami drágakő lenne.
Alapvetően a Cerbona a kedvencem. Megfelelő az állaga, éppen annyira ázik meg, mint várná az ember. Sem kemény, sem massza nem lesz belőle. Már a megjelenése is kellemes.
Legutóbb vásároltam valamilyen noname márkát, mert csak az volt cukormentes, de túl aprószemű és kemény, még tejben is az marad. :-(
A legnagyobb, legismertebb bevásárlóáruházakban sem lehet kapni cukormenteseket. A csökkentett cukortartalmú élelmiszereket nem értem. Hiszen a cukorbeteg vagy komolyan diétázó embernek nem kell, a többi vásárlót pedig nem érdekli, hogy mennyi a cukortartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!