Aldi-ban kapható gyümölcsszeletről le kell venni a papírt?
HAPPY HARVEST Gyümölcsszelet Obstriegel néven futó müzli szelet be van csomagolva de még azon belül van rajta egy vékony papír azt meg szokás enni?
Olyan ehető papír jellegű, de nem tudom pontosan, hogy megegyem e ...
Az egy ilyen eheto ostyalap, azt hiszem ez a neve, meg lehet enni.
De amugy ha tudja valaki, hogy mi a celja, nyugodtan megirhatna :D
Csak mert van olyan gyumolcsszelet is, amin nincs pl.
Ehető
Legalábbis én mindig megettem
Annyit ettem belőle, ha nem lenne az, akkor az már kiderült volna
Meg lehet fogni ott, nem ragad bele a csomagolásba, finom
Köszönöm a válaszokat
én van hogy megettem van hogy nem, nekem is úgy tűnt, hogy ehető
Anélkül szerintem finomabb, de van amelyikről nagyon nehéz leszedni és csak darabokban lehet lekapargatni :)
3-as, tehat akkor az egvilagon semmi ertelme :D
Csak mert amelyik ilyen szeleten ez nincs rajta, azt is tokeletesen meg lehet fogni, nem ragad sehova.
Az meg hogy finom, hat igen, izles kerdese. Nekem is jobban izlik az, amelyiken nincs rajta.
Egyszer vettem, beleharaptam ugy, ahogy van, mert en is ostyanak neztem, de utana a tobbirol leszedtem, mert nekem egyaltalan nem tunt ehetonek, hanem szimpla papirnak🤷♀️ Ami a nedvessegtartalom miatt megpuhult es picit atvette a gyumolcs izet.
Nem hinnem, hogy feltunne, ha nem eheto alapbol, gondolom nem 10-15 darabot tolsz be egyszerre, 1-1 szeletnyi papirtol nem lesz bajod, vannak emberek, akik vattat esznek meg egyeb baromsagokat, es csak sok ido utan alakul ki a baj. De szerintem ettol a mennyisegtol, meg ha napi egyet is eszel meg, nem lesz bajod, de szerintem akkor is papir :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!