Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A legtöbb boltban miért csak...

A legtöbb boltban miért csak emberi fogyasztásra alkalmatlan zsömlét lehet kapni?

Figyelt kérdés
Annyira kemény, hogy ha valakihez hozzávágnák, ottmaradna.
2023. febr. 8. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Tömegáru , akar a kenyerek a sok energia drága anyag bérköltség eredménye . Nem talász sehol jót csak moslekot . Jobb pékség is rontott a termékei minőségén méretein . A pazarlas folytatodik ezek rllenére a multiknál maszekoknál mert zsákszamra dobalják ki záráskor a maradekot ahelyett hogy keveset gyartana sütne esetleg jóval olcson adná . Albán péknél kókuszkocka 550 Ft ami csúnya is és amatőr , de kukaba vegzi a többi cuccal mindennap.
2023. febr. 8. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a kérdésben jókora túlzást és csúsztatás érzek, ugyanis én eddig a legtöbb, pontosabban az összes boltban emberi fogyasztásra alkalmas zsömlét vettem.
2023. febr. 8. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
2 Túl fiatal lehetsz vagy igénytelen, a multik betöresével gagyisodás lett verseny . Előtte a kenyér es minden pékáru egyeni ízletes bolt utana jellegtelen sablon . 90es években a kiflik élményt adtak , most kalacsot draga kuglofot sem veezel kifogastalant .
2023. febr. 8. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
10-ből 8x kifogástalan minőségű a zsemle, amit a multiknál veszek.
2023. febr. 8. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A zsemle kis cucc, de sok felület, így gyorsan kiszárad. Pláne azok, amik nagyon levegősek, mert arra van igény hogy legyen könnyed és hófehér.

Emellett azt is számold bele, hogy egy csomó kisbolt úgy kapja a pékárut.

Az ilyen barna zsemlék, meg a csibatta jellegűek viszont jópár napig bírják, de rágósabbak, mert van is benne anyag.

Ezt a fehéret is szoktam venni, de nem szendvicsnek, hanem töltelékhez.

3, Én a 90es években is ettem pocsék zsemlét, ez sem most lett kitalálva. Még csikk meg hamu is volt benne ha nem vigyáztál...

Igazából környék kérdése, hogy mit kapsz, meg az hogy ki süti, meg, hogy mikor mész. Hajnalban sütik, reggel nincs annak még baja, de estére szabad levegőn igen, kiszárad.

Ha este 6kor mész pékáruért, akkor meg is érdemled...

2023. febr. 8. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
#3, az "emberi fogyasztásra alkalmatlan" , és az "ettem már ennél finomabbat" nem egymás szinonímái.
2023. febr. 8. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Olcsóbb hulladékot gyártani mint minőséget.
2023. febr. 27. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!