A legtöbb boltban miért csak emberi fogyasztásra alkalmatlan zsömlét lehet kapni?
A zsemle kis cucc, de sok felület, így gyorsan kiszárad. Pláne azok, amik nagyon levegősek, mert arra van igény hogy legyen könnyed és hófehér.
Emellett azt is számold bele, hogy egy csomó kisbolt úgy kapja a pékárut.
Az ilyen barna zsemlék, meg a csibatta jellegűek viszont jópár napig bírják, de rágósabbak, mert van is benne anyag.
Ezt a fehéret is szoktam venni, de nem szendvicsnek, hanem töltelékhez.
3, Én a 90es években is ettem pocsék zsemlét, ez sem most lett kitalálva. Még csikk meg hamu is volt benne ha nem vigyáztál...
Igazából környék kérdése, hogy mit kapsz, meg az hogy ki süti, meg, hogy mikor mész. Hajnalban sütik, reggel nincs annak még baja, de estére szabad levegőn igen, kiszárad.
Ha este 6kor mész pékáruért, akkor meg is érdemled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!