Hol lehet kapni csontozott csirkelábat Magyarországon?
Tippem nekem is van, de gondoltam teszek egy próbát, hátha valaki már konkrétumot is tud.
Pár válasz a potenciális kérdésekre:
1) Igen, van ilyen
2) Bizony hogy van mit enni rajta
Köszi előre is!
Mint ahogy írtam, van ilyen. Vannak manuális csontozási technikák, illetve vannak csirkelábat csontozó célgépek is (Google barátomat már kifaggattam). Van Budapesten olyan kínai étterem, ahol csontozott csirkelábat kapni, ettem is néhány alkalommal.
Azért tettem fel a kérdést, mert első szintem nem vetném bele magam a kínai ellátólánc közepébe, ha esetleg itt is kapok a kérdésemre választ.
Próbálom kihangsúlyozni hogy annyi olvasottságom van a témában hogy tudom hogy lehet kapni csontozott lábat és csontozó célgépeket is. Egyedül annyi a kérdésem hogy látott-e már valaki ilyet idehaza.
És vár talán sokan úgy viszonyulnak a témához mint székely bácsi a zsiráfhoz, itt egy példa a sok közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!