Tegnap este óta a fagyott csirkemell kint volt a konyhapulton22 fokon kb 12 órán át. Lehet baja?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 09:03
1/14 anonim válasza:
Igen, mindig hűtőben kezdd el kiolvasztani.
2/14 anonim válasza:
NEM.
Nem értem, miért nem tudsz egyszerüen utánanézni, naponta van több ilyen kérdés. EGY éjszaka alatt a pulton semmiféle fagyasztott élelmiszer nem tud megromlani, esetleg 30 fok fölött, de az sem túl valószínü.
Màsrészt meg ha ennyire betegesen félsz, miért teszed oda, és miért nem a hütöben tartod másnapig?
5/14 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni. Szagold meg és megtudod.
7/14 anonim válasza:
A hús szobahőmérsékleten hamar romlásnak indul.
8/14 anonim válasza:
Annyi idő alatt épphogy csak kiolvadt, én simán megenném.
9/14 anonim válasza:
Nem, így szoktam kiolvasztani.
(a hűtőben egy picit sem kezd olvadni nekem, most utoljára a frissen vett csirkemellet úgy tettem be a hűtőbe, hogy leghátra volt betolva és egy részen megfagyott 😒)
10/14 anonim válasza:
#7. De itt FAGYOS húsról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!