A szaloncukrot el lehet tárolni karácsonyig?
Sziasztok!
Megmaradt vagy 4-5 kg szaloncukrom. Többféle ízben. Szeretném eltenni jövő karácsonyra. Hogyan lehetne úgy tárolni, hogy elálljon? Pl ha vákumfóliázva elteszem eláll? Hűtőben? Vagy hogy ajánljátok?
Az a szaloncukor, ami nem fogy el hamar, kár tartogatni akárhány karácsonyig, függetlenül hogy eláll e.
Anyósom betegsége a hulladék szaloncukrok kilós tételben történő vásárlása, nálunk is itt áll kupacban. Nem tudom mit kezdünk vele mert nem fogy. Ha Milka vagy bármilyen ehető típus lenne, akkor már elfogyott volna... Szóval lehet hogy nem kapunk ételmérgezést jövő karácsonykor tőle, de hogy nem lesz finomabb az tuti .
Nem, nincs cukrom se lisztem. Nem tudtam hozzá jutni
Nem spájzoltam be! Szokásosan. Vettem az Auchanban mindig egy 16 darabos wc papírt, oszt annyi. Mikor elfogyott mentem venni megint. Lisztet sem vettem nem tudom hány kilót. Itthol mindig 2 kg van a lisztből, cukorból ha úgy van 3 (kávé, tea stb)
Szerintem a wc papír, liszt, cukor és a szaloncukor közt van némi különbség! A szaloncukoron nincs árstop, annyit veszek belőle amennyi jól esik. Cukorból nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!