Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet megenni a zabkását?

Hogy lehet megenni a zabkását?

Figyelt kérdés

Szerintem valami eszméletlen undorító íze van, még a csokisnak is.

Pedig nem vagyok válogatós, például a zabkekszet szerettem. De ez valahogy kiveri a biztosítékot nálam.

2023. jan. 5. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nálam is csak egy próba volt, aztán soha többet, de lehet, hogy velünk van a baj, mert a fél világ eszi.
2023. jan. 5. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Hát ezek a készre bekevert tasakosak kb. mint a tapétaragasztó.

Én natúr zabpelyhet veszek, aztán magamnak turbózom, amivel akarom. Na így már ég és föld a különbség.

2023. jan. 5. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Kanállal.
2023. jan. 5. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok nagy rajongója, viszont a mogyorós az mindent visz, próbáld ki azt!
2023. jan. 5. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevés hideg vízzel próbáld meg.
2023. jan. 5. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Anno húsz kilót fogytam vele, egy csodakaja volt reggelire két évig, főleg az almás fahéjas. Évek óta rá sem bírok nézni, undorodom tőle, legyen zacskós, házi, csokis, gyümölcsös. Konkrétan nem tudok hognbirtam megenni!
2023. jan. 6. 01:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, csak megfájdul tőle a gyomrom. A férjem szereti reggelire. Natúr zabkására tesz valamilyen lekvárt.
2023. jan. 6. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy időben nagyon ráfüggtem, főleg az almás-fahéjas, kókuszos, mogyorós ízlett. Aztán annyira megcsömörlöttem hogy rá se bírok nézni.

De érdemes kísérletezni az ízekkel.

Amúgy a házi ebből is sokkal jobb természetesen. Almás-fahéjasat szoktam abból is, az nagyon jó főleg hidegben jól esik és sokáig eltelít.

2023. jan. 7. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Maga a zabkása teljesen natúr szerintem. Az egyéni ízlésen múlik, hogy vízzel, vagy tejjel, vagy vajjal, vagy sóval! édesen, csokis, fahéjas, almás, vagy más egyéb ízesítéssel eszed. Ha magától az állagától nem undorodsz, akkor lehet hogy csak más ízesítéssel kell enned.
2023. jan. 22. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!