Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a 250 forintos...

Mi a különbség a 250 forintos és az 1000 forintos zab között?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 23:49
 1/4 anonim válasza:
53%

750 forint 😁

Egyébként a drágább az minőségibb

2023. jan. 3. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

A drága zab valószínűleg certified gluten-free.

Mivel a zabpelyhet sokszor olyan helyen gyártják, ahil glutén-tartalmú gabonákat is feldolgoznak, ezért ezeket a termékeket külön gyártósoron, elszigetelve gyártják.

Ez nyílván nagy kiadás a gyártónak, ezért a magasabb ár. A zab egyébként alapvetően GF.

Ha spórolni akarsz, akkor a Lidl/Penny/Aldi sajátmárkás zabpelyhei a legolcsóbbak. Illetve akkor jársz a legjobban, ha nagy tételben, pl. bulkshop, berendeled.

2023. jan. 3. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Zabra vagy zabpehelyre vonatkozik a kérdés?

Zab esetében lehet állati takarmány vagy emberi fogyasztásra alkalmas. Lehet hántolatlan és hántolt.

Zabpehely esetén sokszor csak annyi, hogy melyik forgalmazó mennyiért akarja eladni.

Régebben mi vettünk zabot is, zabtöretet (ez nem zabpehely) is, én szeretem megfőzve, de a gyomrom azt hiszem, nem annyira könnyen emészti.

Zabpehelyből szerintem is teljesen jók a 300.- Ft körüli áron kaphatók.

2023. jan. 3. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Talán még a súlya is...
2023. jan. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!