Van olyan áruház, ahol most is lehet kapni fagyasztott epret?
Mindenképp ragaszkodsz az eperhez? Pont az a gyümölcs, ami kiolvadva igen nyeszlett lesz. Inkább málna vagy szeder, azok egész jól megtartják az alakjukat, állagukat kiolvadva is. Sőt, ha fagyosan öntöd rá zselatint például, jól fog kinézni. Feltéve, ha ez a célod vele, tényleg, mi a recept?
Mert ha frissen kerül díszítésre, akkor inkább valami szezonális gyümölcsöt használnék, amit most lehet kapni, alma, körte, naspolya, gránátalma, khakiszilva.... déligyümölcsök: mandarin, narancs, citrom grapefruit.
Eperből szezonjában csinálj sütit!
#5 Ezt szerettem volna kipróbálni:
Szóval a közepén az eper nem látszana, de szerintem ha nagyon szottyadt akkor a leve átfolyhat a krémen és megszínezheti a külső réteget is, ami nem néz ki túl szépen :') Szóval lehet hogy ezt most inkább hanyagolom a válaszok alapján. Köszönöm mindenkinek!
A daifukuba ritkán raknak egész gyümölcsöt, szerintem ez eperszezonban sem biztos, hogy működne, egyszerűen túl sok a lé az eperben, tuti folyna.
Az eredeti daifukuban nem egész gyümölcs van, hanem egy kevert töltelék, leggyakrabban vörösbabmassza, de készítik mogyoróból/szezámmagból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!