Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik (vagy melyek) az(ok)...

Melyik (vagy melyek) az(ok) az ételkonzerv(ek), amiket szívesen fogyasztasz létszükséglet esetén?

Figyelt kérdés
Éppen egy Penny-s lencsefőzelék-konzervet eszem, és meglepően finom. Kíváncsi lennék, hogy szerintetek melyek a legjobb kajakonzervek, ha valamilyen oknál fogva épp nincs lehetőség normális kaját enni?
2022. dec. 7. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a káposztás konzerveket (rakott, húsos, töltött) és a sóletet szeretem. Kb. 5 évente egyszer eszem konzervkaját, de akkor ezek közül.
2022. dec. 7. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sólet konzervek egész ehetőek, néha akár már finomak is tudnak lenni.
2022. dec. 7. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Májkrém, olajoshal. Régen a sóletet szerettem, de régen ettem.
2022. dec. 7. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rakott káposzta, sólet, pacal. Bár utóbbi főként inkább csak szaft szokott lenni.
2022. dec. 8. 11:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Konkrét márkát is bátran írjatok!

2022. dec. 8. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A globus pincepörije,zöldséges aprópecsenyéje és marhapörije egész jó. Az lidl sóletje pedig kifejezetten finom. Mondjuk szakmai ártalomként már mindet unom :D
2022. dec. 9. 19:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Néha előfordul, hogy veszek konzerv ételt: székelykáposzta, töltött káposzta, rakott káposzta, chilis bab.

Az abszolút kedvenc konzerv a marhapörkölt tarhonyával.

2022. dec. 23. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Ez adományba lesz?

Ott a legtöbben tudnak főzni, és van más alapanyag is, és általában 1 konzerv 3-4 embert etetne meg. Oda ami legjobb lenne, az a paradicsom konzerv, gyümölcsök és zöldségek, illetve a szín hús és hal konzervek. Ezekkel lehet főzni valamit, és van benne olyan, amihez nehéz hozzájutni.

Emellett jó még a csicseriborsó, a bab és a egyéb magas fehérjés ételek még.

Emellett ami még nagyon segít az ételbankokban az a tartós tej és a reggeliző pelyhek, műzlik (a gyerekek is tudnak maguknak kaját csinálni ha a szülő nem ér rá)

A babáknak gyártott tejpor (van akinek nincs teje, se pénze ilyesmire).

A női és általában higéniai cikkek (tampon, betét, szappan, nedves törlő, babaszappan, pelenka...)

Tészták, tartós instant ételek, azonnal ehető dolgok (aki hajléktalan az általában nem tud főzni, max instant tésztát)

Ha a kérdés elméletibb, akkor tényleg attól függ mik a körülmények? Van elég konzerv mennyiségre, és fel lehet melegíteni?

Mert pl ananász konzervet, valami gyümölcs salit élvezeti értékre persze, tök jó hidegen is.

De ha úgy nézem, hogy pl ha valami erdei kunyhóba mennék pl hétvégére, vagy pl kamionozol, akkor persze készételt, sóletet vagy egyéb hasonlót vinnék.

2022. dec. 23. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 Olvasd el a kérdés alatti kiegészítést is. Semmiféle adományról nincs szó. Csak egy egyszerű ártatlan kérdés, az aminek látszik. Ki melyiket szereti.
2022. dec. 23. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl a Pennys babgulyás bejön!
2023. jan. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!