Más is tapasztalt fogyást, akik faluról költöztek a fővárosba?
A fiam 31 éves és mindig is vékony volt, mikor elköltözött itthonról 69kg volt, és most 8 hónap után 7kilót fogyott. Mindig is igényes volt az ételre, csak a házi ételeket szereti, például a bolti tojás, tejtermék és hús nem ízlik neki. A menyem is panaszkodik, hogy akármit főz, alig eszik, mert semmi nem ízlik neki, például a tojáslevesben is megérzi, ha az nem házi tojásból készült.
Én nem vagyok járatos Pesten, de nem tudom elhinni, hogy a belvárosban nem lehet házi alapanyagokhoz jutni, vagy mégis így lenne? A bolti "bio" termékeket sem szereti, azon is megérzi, hogy nem házi és alig eszik.
például a tojáslevesben is megérzi, ha az nem házi tojásból készült.
Hát persze...
Ha finnyás, az nem a menyed hibája.
Mellékesen jegyzem meg, hogy ilyen embernek nem is főznék szívesen, mert úgyis mindent lefitymál.
A fiadnak inkább valami leli nyavalyája van.
Én híztam amikor a fővárosba kerültem. Nagyon magányos voltam, és alig volt pénzem, nem mentem iskolán kívül sehova. Szóval vagy az iskolában ültem, vagy tanultam és ültem, vagy otthon ültem a sorozatok előtt és ettem. Az a napi fél óra torna az semmi.
Vidéken ott volt nekem a fizikai munka, a kutya, a kert. Sokkal többet mozogtam napközben, és hetente többször elmentem egy órára futni. Sokkal könnyebb úgy futni, hogy a kutya nem látja, meg békén hagynak.
Ismerem ezt a fajta gondolkodást :)
Mikor elkoltoztem a párommal városba, rögtön megkaptam anyóstol, hogy ez a gyerek, hogy lefogyott:-)))
Nem ám, a fizikai munka miatt amit elvallalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!