Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kit Kat limitált csoki hol...

Kit Kat limitált csoki hol kapható?

Figyelt kérdés
Ezek a limitált szériás Kit Kat csokik , mégis hol kaphatóak.Átnyálaztam egy csomó online shoppot, de szinte mindenhol csak egy féle van. Hol lehet kapni ezeket a csokikat?

2022. nov. 26. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2022. nov. 26. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt is láttam, igen szegényes az elérhető kínálat. Majd azért figyelem, hátha lesz többféle is, normál kiszerelésben.
2022. nov. 26. 16:13
 3/8 anonim válasza:
100%
Penny
2022. nov. 26. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
3# Limitált Kit Kat -et még nem láttam a Pennyben, csak a hagyományost.
2022. nov. 26. 17:20
 5/8 anonim válasza:
75%
Aszódon
2022. nov. 26. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ázsia Center, vagy a többi ilyen kínai.
2022. nov. 26. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:

5# Köszi, Aszódig azért nem utazok el, gondoltam online lehet valahonnan többfélét rendelni, de szinte csak egy-két féle elérhető.

6# Köszi neked is, nálunk van ilyen kínaiféle majd ott meglesem.

2022. nov. 26. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A kifejezetten európai piacra gyártott limitált csokikat nem tudom, de a pandafood.hu oldalon (nem a Foodpandán!) rengeteg speciális japán kiadás megtalálható, pl. halloweeni almás-fahéjas, narancsos, matcha, tejes tea ízesítésű.

Ott egyébként nagyobb kultúrája van a KitKat mániának, mint itthon, ezért mindenféle ízű készül belőle kifejezetten a japán piac részére.

2022. nov. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!