A garnélarák páncélja ehető?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 23:40
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Csomó ázsiai konyhában a páncélt külöm fűszerezik, olyankor bűn megpucolni, plusz attól is függ, hogy milyen módon készítették.
13/17 anonim válasza:
Én megeszem. Nyersen nem pucolom, mert sokszor sebes a kezem és okoz egy allergiás reakciót, fogyasztva viszont nem. Ha meg már el van készítve egy étel, én nem fogok benne válogatni, ami a tányéron van, az lecsúszik.
16/17 anonim válasza:
#15 Te is konyhafőnököt nézel? :D
17/17 anonim válasza:
Én most pl. így eszem.
Kb. ujjnyi nagyságú főtt garnélák a Lidlből.
Lefejeztem, olívaolajon megpirítottam és tolom páncélostól.
Istenkiályság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!