Banánt lehet venni úgy, hogy nem teszem zacskóba, hanem fogok egy fürt banánt, lemérem, s a héjára teszem a vonalkódos matricát?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 11:02
11/16 anonim válasza:
Ha valami bunkó mégis szólna mondd meg hogy nem akartál zacskót pazarolni
12/16 anonim válasza:
#3 Milyen jövő?? '95-ben ugyanígy csináltuk. Azért nem atomtudomány rájönni, hogy így is megoldható...
13/16 anonim válasza:
Banán, kígyóuborka, fehér retek (3 db szokott lenni 1 cs-ban) fokhagyma (nem főzök sokat, és sok fej csak összefonnyad mire elhasználom, így egyesével veszem) hegyes erős zöld paprika, póré hagyma
... bármilyen nagyobb 1-2 db-os tétel, amire ráragad a címke...
mindent így veszek!
Van olyan hely, ahol a mérlegen van is olyan opció, hogy csomagolás nélküli mérés . Pont ezért.
Minden másra van itthon 2000 db zacskóm, amit ingyen szereztem, de amúgy tized annyiba kerül, mint a fizetős zacskók, szóval ha olyan helyre megyek (auchan) akkor viszek magammal egy marék 0,1 filléres zacskót, abba pakolok, és csomagolás nélküliként mérem.
14/16 NTBS válasza:
Igen simán. Sőt van, ahol a boltos is így adja.
15/16 anonim válasza:
Bennem eddig fel se merült, hogy a banánt zacskózni kellene...
Persze.
16/16 anonim válasza:
Igen, én mindig így szoktam. A héját úgysem eszem meg. Mondjuk én még a hagymát is simán veszem így, meg szinte az összes gyümölcsöt, zöldséget. (kivéve a kis szeműeket, pl epret, málnát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!