Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is észrevette, hogy a...

Más is észrevette, hogy a drágulása mellett a Lay’s chili-lime chipsének íze is megváltozott? Sokkal enyhébb, mintha kispórolnák belőle a fűszert.

Figyelt kérdés

2022. nov. 17. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, hogy minden gyártó minden chipse ízetlenebb lett az utóbbi évben. Még a sósak se sósak már.

A Pennyben kapható Salty chipsek a legjobbak mostanság szerintem, az alap krumpliíz finom, csak hát ott is kispórolnak minden hozzávalót.

2022. nov. 20. 06:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Most a tolerancia szintemmel a habanerot is el tudom rágcsálni, tehét ezekbe én max a lime-t érzem.
2023. febr. 10. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon rossz lett, pedig a kedvenc chipsem volt éveken keresztül.

Az összetétele is megvátozott.

Azóta nem is eszem, mert mindig az jut eszembe róla, hogy mennyivel finomabb volt.

2023. febr. 26. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A bolti sültkrumpli meg már évek óta szar, olajba szétfő, régen gyerekkoromba még az is jó puha volt.
2023. febr. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!