Mi lett a maggi zacskós levesekkel?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta nincs semmilyen boltban, és fogalmam sincs mi az oka. Azóta nem is találok normálisat. Légyszi ne támadjatok, komolyan érdekel :D2022. nov. 10. 22:08
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én egy ideje leszoktam róla. Bár tény, tényleg alig látni. Mondjuk manapság már boltba sem járok, nem is értem miért....
2/9 anonim válasza:
Azokra az instant tésztásokra gondolsz? A sima instant leveseket én szoktam mindenhol látni, viszont tény, hogy a tésztások azok már sehol sincsenek. Anno pár hónapja voltak azok a sárga csomagolású Maggis levesek, pl. csirkeízű, csípős csirkeízű, aztán azok eltűntek, majd lettek azok a fekete csomagolású kacsa, garnélarákos, stb, viszont hetek óta én se látom már sehol sem. Amúgy én ritkán eszek ilyeneket, de ha igen, akkor Maggisat, az a kedvencem. Van a Magginak weboldala, azon amúgy a fekete csomagolásosok kivételével mindegyiknél ott a "buy now" opció, és kidobja azt, hogy lehet a Tesco és a Spar weboldalán venni, de gyakorlatban egyik webshopban sem elérhető. Nem tudom mi lett velük.
3/9 anonim válasza:
Bejött helyettük a sokkal ócskább kínai por. Ez kell a vásárlóknak.
4/9 anonim válasza:
Merre vásárolsz? Errefelé van (Coop). De ha rám hallgatsz Knorr-osokat veszel, azok sokkal jobbak. Higgy nekem, zacskós levesekben profi vagyok.
5/9 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz csinálsz igazi levest egy lábosba.
6/9 A kérdező kommentje:
Vártam már ezt a kommentet..:D
2022. nov. 11. 10:52
7/9 anonim válasza:
#5: Az a baj a levesekkel, hogy keveset, tehát 1-2 adagot nem lehet főzni. Ha valaki (mint pl. én) egyedül van és levest akar enni akkor vagy marad a zacsekos, vagy megfőzi és vagy 4-5 napig ugyanazt eszi. Én maradtam a zacskósnál, így minden nap másfélét eszek és vannak egész fincsik. .
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi mindenkinek, azt hiszem adok egy esélyt a Knorr-nak.
2022. nov. 11. 10:53
9/9 anonim válasza:
Dehogynem lehet. Kis adagot is lehet csinálni. Nem kell rögtön 8 liter húslevest fél kiló cérnametélttel megfőzni ami egy hétre is sok.
Lehet főzni 2-3 személyre levest és garantáltan elfogy. Csak lusták sokan vele kínlódni. A zacskós leves is azért létezik, mert gyors és egyszerű.
Manapság már minden arról szól hogy kaját rendelsz, zacskós instant kajákat mikrózol és a sütőd full steril marad, mert nem vagy alig használod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!