Az almában is van annyi vitamin, mint mondjuk a narancsban vagy a mandarinban?
#1 sikerült egy elég szinvonaltalan cikket hozni a témában.
"Egy átlagos paprikában jó esetben 100 milligramm C-vitamin van. A napi szükségletünk, ami tehát az abszolút minimum, 500 mg-ban van meghatározva."
Azaz 500 inkább 32. Igen a 32 mg, az tényleg az abszolút minimum, amivel a skorbutot kerülöd el, szóval többet célszerű belőle bevinni, de nagyon nem 500 mg az abszolút minimum.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, bár van olyan vitamin, amiből az alma tartalmaz többet, de összességében a narancsban van több vitamin.
4. "sikerült egy elég színvonaltalan cikket hozni a témában"
Elvileg azért is raktam be, hogy megvitathassuk a valóságtartalmát. Ugyanis, ha azt nézzük hogy már pl. a paradicsom is csak egy felfujt vacak, akkor már nem biztos hogy olyan valótlanságokat ír.
Hogy lenne mikor az almát 26-szor permetezik itthon banán meg a narancs meg ér egy misét .
Csak egyed !
Én hirtelen azt olvastam, hogy az álmaimban is van annyi vitamin mint a narancsban vagy a mandarinban!:D
Kérdésre vissza térve, van annyi, még több is szerintem! Nem véletlenül mondják, hogy mindennap egy alma az orvost távol tartja! Minden nap egy narancs az orvost távol tartja erről a mondásról, hallottál már? Nem ugye?
Azért mert az almában több vitamin van mint a narancsban és a mandarinban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!