Mennyire fontos a gombáról levágni a barnásabb részeket?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 11:58
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Nyilván amit az erdőben szednek, az szennyezett lehet mindenféle dolgokkal. A bolti termesztett gomba szerintem nem veszélyes, ha jól megmosod. Én mindig minden részét meg szoktam csinálni. Szerintem semmi értelme hámozni, de anyukám, nagymamám még úgy tanulta és így szokta meg. Soha semmilyen gondom nem volt ebből és finom volt az étel, nem érződött másnak. Szerintem éttermekben sem szokás ez. De csinálja úgy mindenki, ahogy neki jó. Ha jobb érzés levágni a barna részeket, hát tegye. Szerintem pazarlás és időpocsékolás, kivéve ha már romlott részeket vág le az ember, de az nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!