Hová jutunk? Anyum 1-2 nappal előtti lejárati idővel rendelkező alapanyagból ételeket főz, amihez kell pl. tejföl. Megveszi a nagykiszerésűt mindenből, mert olcsóbb.
Nem értem a problémát. Egyrészt a lejárati idő nem nektek, hanem az eladónak és a hatóságnak szól, másrészt pedig ahhoz, hogy penész alakuljon ki egy tejterméken, nem elég 1-2 nap. Magyarán felesleges nektek a nagy kiszerelés, vagy rosszul gazdálkodtok vele. Például egy lejárós kenyeret simán le lehet fagyasztani, és elő lehet kapni mikor elfogy a kenyér, de aznap már nem lesz friss hozva. Arra amúgy ki se térjünk, hogy a penész sosem belülről terjeszkedik, hanem a levegővel érintkező felületen alakul ki, vagyis nem lehet ott a "következő rétegen".
Ezt kéne finomhangolni, és akkor nem lesz gond.
Eleve mi a sz.nak vödrös! tejfölt venni, mikor az borítékolható hogy egy hét alatt full megromlik.
Anyukád meg igen, igénytelen, ugyanis penészes hozzávalóból készült ételt nem teszünk más elég.
Akkor egye meg ő.
Na mindegy, köszi szépen a válaszokat! Már írtam, nem igénytelen. Sokan megirigyelnétek, milyen helyen lakunk, milyen házban. Nincs hitel, mégis beparázott. Ezért írtam, hogy ha ő így beparázik, hogy vödrös tejfölt vesz, meg másfél százalékos tejet, akkor mi van a szegényebb réteggel.
Sokan az apróbetűs részt el sem olvastátok. Mi a kérdés? Leírtam. Ezt nem fészbuk, ahol lehet korrigálni a szöveget. Elsőre is ott a válasz, csak még olvasni is lusták egyesek.
Többieknek köszönöm az értelmes választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!