Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem lehet friss növényi...

Miért nem lehet friss növényi tejet kapni?

Figyelt kérdés
Az összes bolti növényi tejben napraforgóolaj és só van. Rosszabb esetben guargumi,édesítőszer, miegymás. Miért nincsenek olyanok, ami csak a növényből és vízből van,mint ahogy otthon ajánlják elkészíteni? Vagy csak én nem találtam?
2022. okt. 23. 22:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Keszits otthon ez esetben. Most erre nem lehet mit mondani.
2022. okt. 23. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert így kevesebb megy kárba.
2022. okt. 23. 22:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem pancsolni vele. Csak csodalkozom, hogy mindenből van friss,pár napon belüli szavatosságú: smoothiekből, levesekből, zöldségekből,húsételekből,facsart levekből..még frissen fejt tejet is lehet szerezni...akkor miért pont növényi tejből nincs?
2022. okt. 23. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá akkora kereslet, hogy megérje nap mint nap frisset termelni.
2022. okt. 23. 22:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert megromlana
2022. okt. 23. 23:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Lidlben van pl aznap csomagolt sushi...nyers hal..az is megromlik. Ha nem lenne rá kereslet, egyszerűen nem darálnák be és felhasználnák máshoz. De egy vegan helyen lenne rá kereslet,mert ha nem lenne, eleve nem lennenek ilyen helyek.
2022. okt. 23. 23:18
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Gyanítom sushit többen vesznek mint növényi tejeket.

Azért a pár vegán helyért pedig aligha éri meg mindennap átállítani a gyártósort. Minden bizonnyal jobban kijönnek ha ritkábban termelnek, de akkor nagyobb mennyiséget és tartósítva.

2022. okt. 23. 23:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Milyen pár helyért,jártál már Budapesten? Már egy átlag kávézoban is választhatsz növényi tejet. De rengeteg helyen, ahol a humuszt is neked darálják,meg elvitelre van minden chia magos csodalé, ilyen helyeken simán beleférne. Amúgy én nem vagyok vegán, csak a laktózzal vannak bajaim.
2022. okt. 23. 23:28
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen pár helyért"

Ahol komolyabb mennyiséget vásárolnak. Egy átlag kávézóban nem hinném hogy pár liternél több fogy naponta, és lehet hogy még ezzel is sokat mondtam.

2022. okt. 23. 23:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

lidlben lévő csomagolt szushiban nincs nyers hal. főtt hal, füstölt lazac és zöldségek

a növényi tej valami ledarálva vízzel. és ahol víz van, ott megy a penészedés, savanyodás. tehát kell hozzá az dalék. az olaj meg azért kel, mert anélkül nem lenne semmi zsírtartalma és pocsék íze lenne.

csináld magadnak, de az is hamar romlik és rá fogsz jönni hogy a jó ízhez hozzáadott zsiradék kell

2022. okt. 23. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!