Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért tiltották be a kedvenc...

Miért tiltották be a kedvenc szendvicskrémemet? Több lent.

Figyelt kérdés

[link]

Több mint egy éve nem ettem az említett szendvicskrémet, itt ahol én lakom betiltották valamiért, egyik boltban sem látok már a környéken, szerintetek mi lehet az oka, hogy betiltották?

Nálatok lehet ilyet kapni még?

2022. okt. 8. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs betiltva, és lokális tiltás nem létezik semmire.
2022. okt. 8. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor miért nem lehet sehol kapni?
2022. okt. 8. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2022. okt. 8. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem fogyott, nem rendelik a boltok. Vagy nem gyártják, alapanyaghiány, vagy bármi miatt, nemsokára lesz megint. Vagy a gyártás/gyár szünt meg végleg, és ahol még van, ott a raktárkészletet kiárusítják. A neten amúgy árulják, ha be lenne tiltva, nem árulhatnák.
2022. okt. 8. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni multiknál, mert láttam, de nem figyelem, mert az ilyesmit én otthon készítem.

Vagy natúr tejszínes sajtkrémbe teszek snidlinget, friss petrezselymet, kevés friss bazsalikomot, sót, őrölt fehérborsot,

Vagy ha margarinnal akarod, akkor egy kocka Rámát keverj ki krémnek, tegyél bele ízlés szerint tejfölt és azokat a zöldfűszereket, amiket fentebb írtam.

Nem tudom a te kedvencedben mi van, de van aki tesz bele fokhagymát (granulátumot) esetleg kaprot.

2022. okt. 8. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A lidl-ben szerintem van ilyen
2022. okt. 9. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!