Magyarországon miért sokkal drágábbak a reggeliző müzlik?
Figyelt kérdés
Most néztem a magyar árakat és külföldi árakat.2022. okt. 3. 09:08
11/22 anonim válasza:
Mert rohadék élelmiszermaffia van talán ebben is?
12/22 anonim válasza:
Amiért minden más: mert nálunk dolgoznak a legnagyobb árréssel a multik.
13/22 anonim válasza:
Aldi - Hofer vonatkozásban egyáltalán nem tapasztaltam ezt....
Se régebben, se mostanság.
14/22 anonim válasza:
#12 Akkor már értem, miért a jó öreg "hazai" láncok a drágábbak összességében, és a "multik" előtt vannak tele a parkolók.
15/22 anonim válasza:
#14 Ha a Coopra és a CBA-ra gondolsz, azok azért, mert a legtöbb faluban csak ezek vannak, így nincs konkurenciájuk.
16/22 anonim válasza:
#15 Rájuk (+CBA) gondoltam, de helytől függetlenül, bár elismerem, nem vagyok törzsvásárló, és vannak kifejezetten korrekt árú dolgok is, legalábbis a közeli Prima üzletben. Azt is megértem, ha kis forgalmú helyen (faluban) drágábbak, azt sem tartom feltétlenül rablásnak. Csak zavart, hogy megint a multik lettek szapulva... Majd hülyék lennének magasabb haszonkulccsal dolgozni, mint a magyar konkurencia, egyből mennének az emberek oda inkább.
17/22 anonim válasza:
#7 a Kelloggs corn flakes vagy más corn flakes nem müzli. Az kukorica pehely. A müzli vegyes puffasztott gabonákból és aszalt gyümölcsökből áll.
19/22 anonim válasza:
Chipsadó, 27%-os ÁFA (az egyik legmagasabb a világon)
20/22 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért nem hoznak forgalomba cukormentes (mazsolamentes) müzlit. Otthon mindenki azt tesz bele amit akar. Én pl. rég átálltam saját müzlire, sokkal olcsóbb, és nincs benne, amit nem akarok (pl. kukoricapehely).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!