Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen olyan ételt és élelmisz...

Milyen olyan ételt és élelmiszert ismersz és eszel, amiből normális vagy kis adat elfogasztása után sokáig nem leszel éhes, teltségérzést okoz?

Figyelt kérdés
Írd az élet mellé léci, hogy mennyit eszel belőle és hány órát vagy kaja nélkül utána. köszönöm.

2022. szept. 25. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Tojás. 11 körül szoktam reggelizni, ha megeszek reggelire 2 tojást egy szelet kenyérrel meg némi paradicsommal, uborkával, akkor kb. este 6ig nem vagyok éhes.
2022. szept. 25. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bàrmilyen káposztarokon: brokkoli, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, fehér/lilakáposzta.

Egyszerre egy kisebb tányérniy adagot eszem belöle, legalább 5-6 óráig jól vagyok töle lakva.

De természetesen nem önmagában eszem, hanem valamilyen módon megfözve vagy megsütve

2022. szept. 25. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tonhalas pizza, az ami eltelít. Ha reggel 7-kor eszek, akkor délután 3-ig kibírom kaja nélkül. Ez kb. 700 kalóriát tartalmaz, egyszer kiszámoltam.
2022. szept. 26. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!