Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A müzlit érdemes magában enni?

A müzlit érdemes magában enni?

Figyelt kérdés
Sem tejjel, sem más folyadékkal nem szeretem. Szárazon elropogtatva is teljes értékű reggeli lehet?
2022. szept. 10. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább egyél meg egy müzli szeletet.
2022. szept. 10. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdemes, társaságban sokkal jobb.
2022. szept. 10. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem

Semmi rost, sok cukor, szénhidrát és zsírforrás

Szóval semmi oka hogy 1 óránál többet jóllakj tőle

Vagy egyed magában és mellé pár tojást és zóldséget

2022. szept. 10. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok müzlikedvelő, sőt.. De volt egy fajta, amit magában ettem, ez a Cerbona mézes müzlije volt, de nem tudom, ugyanolyan-e még, mint évekkel ezelőtt, mert más a csomagolása.

[link]

2022. szept. 10. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Én is ha nagy ritkán müzlit eszem, akkor csak magában.
2022. szept. 10. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Cukorral telibekúrt fosok ezek a reggelizőpelyhek, hatalmas hazugság, hogy egészségesek lennének. Se magában, se semmivel fogyasztva nem hasznos.

Van néhány olyan müzliszelet, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, én csak olyat szoktam enni néha ebből a műfajból.

2022. szept. 11. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

#6 Nem mind "cukorral telibekúrt fos", és itt müzliről volt szó, nem "reggelizőpelyhekről".

Nem lesz kevésbé egészséges szárazon, viszont szerintem annyi vizet adhatsz hozzá, amennyit pár mp. alatt felszív, sokkal jobb lesz. Én még egy kis mogyoróolajjal is feldobom.

2022. szept. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!