Tapasztalatok , konzerv pörköltekkel kapcsolatosan ?
Nem érdemes ezeken a tartósítószereken nagyon elszállni és túldramatizálni. Egy rakás élelmiszert eszel meg, amit nem Te csinálsz, fogalmad sincs, hogy mi van benne. Vehetsz bármit, a vegyi anyagokat képtelen vagy kikerülni.
Nem tudod, hogy mivel permetezték a gyümölcsöt.
Nem tudod, hogy mi van a felvágottakban
Nem tudod, hogy mi marad a ruhádon mosás után
és még lehetne sorolni.
Az , hogy Te otthon főzöl , azzal semmiféle plusz egészségmegőrző dolgot nem tettél, mert még a fűszerek is tele lehetnek bármivel.
Az egyik szomszédom azért nem vesz a boltban előre csomagolt védőgázos húst, mert benne van a gáz és attól fél. Mondom neki,hogy nitrogén gázzal tartósítják, azt lélegzi be minden nap. Nem érti, azóta sem vesz ilyen húst.
Minden multiban van saját márkás, jóbarát kamionos ezeken él, szereti, jóízűek. De mivel ízlések és pofonok, azt javaslom, kezd el kipróbálgatni, főleg, ha akciós, akkor kóstolás után be is spájzolhatz belőle.
Én a halasokról tudok véleményt, csakis Rio mare, ha tonhal, elég sokat végigkóstoltuk, a hering és egyéb halakból az Aldisok egész jók.
A tartósítószerről meg annyit, hogy onnan tudod, van-e benne, ha "friss". Ha konzerv, akkor az légmentes hőkezeléssel lett tartósítva, ha befőtt, szintén, ha fagyasztott, akkor fagyasztással, de ha simán hűtött, és 2 nap-1 hónap a szavatossága, akkor van benne.
Mellesleg nem sokáig lesz már 1500 ft egy menü, itt Nyíregyházán a megszorítások bejelentése óta 6 menüztető étterem bezárt, és még bőven várható. Nem is értem, ki meri megenni azt a kaját, amit 1500 Ft-ból főztek, úgy, hogy rezsi, szállítási költség, minden benne van????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!