Tényleg 1800 Ft egy 100kg-s testépítő étrendje?
Magyar testépítők előszeretettel raknak fel videókat évek óta arról, hogy milyen olcsó a tiszta kaja, sokkal olcsóbb mint a nem testépítő étrend stb.
Most épp Bereczki Krisztián rakott fel egy videót, miszerint 1800 Ft/nap-ra kihozható egy 100kg-os !! testépítő kajája.
Ez hogy lehetséges? Én 80 kg-al napi 4-5 ezret költök el kajára. Nem tudom a sok videósnak hogy jönnek ki ilyen árak
Hagyjuk már ezeket a magyar testépítő fittnes youtube bullshit videókat az olcsó kajáról.
Ezek a videók arról próbálnak csak meggyőzni, hogy kva olcsó sport a testépítés, vágjál bátran bele, aztán akkor már úgyis mész fel dzsimbimre kuponkóddal rendelni csak idő kérdése
Kezdjük ott , hogy: rizskása, banán, csirkemell, rizs, fagyasztott zöldségmix, trúvéj így ebben a formában nem étrend. Ezek kb a fehérjedús kaják/minőségi ch-k felsorolása.
Az étrend az mellett, hogy megfeleljen a szükségleteidnek fenntartható is kell, hogy legyen. A csirke-rizs-zab nem az.
Aztán azt sem ártana megemlíteni, hogy a minőségi tápanyag is egy fontos szempont lenne. Nem a legolcsóbb antibiotikumos csirkével kéne számolni (ő is a hipermarketes csirke árának TÖBBSZÖRÖSÉT fizeti ki minőségi, bogyó mentes csirkehúsért).
Az sem teljesen tiszta, hogy a tápkiegekkel miért nem számolunk, nálam alap hogy az étrend árába beleszámolom a vitaminokat, fehérjét stb.
1800 Ft a mai világban lószar, ha egy személyre szabott, fenntartható diétád van.
Ő pl 300.000 felett költ kajára. Ez napi 10k Ft. Erre rájön akkor még a cucc.
Nekem napi kb 1300 -1500 ha nagyon sporolósra veszem
(Nő, 153 cm, 62 kg, testépítő)
Egyetértek az előttem szólókkal, de azért a kérdező 5000 ft-ja is elszállott ár.
Ne mondd már, hogy 150ezer ft alatt nem lehet kijönni egy főre egy hónapban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!