Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tényleg 1800 Ft egy 100kg-s...

Tényleg 1800 Ft egy 100kg-s testépítő étrendje?

Figyelt kérdés

Magyar testépítők előszeretettel raknak fel videókat évek óta arról, hogy milyen olcsó a tiszta kaja, sokkal olcsóbb mint a nem testépítő étrend stb.

Most épp Bereczki Krisztián rakott fel egy videót, miszerint 1800 Ft/nap-ra kihozható egy 100kg-os !! testépítő kajája.

Ez hogy lehetséges? Én 80 kg-al napi 4-5 ezret költök el kajára. Nem tudom a sok videósnak hogy jönnek ki ilyen árak

2022. aug. 25. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
1800 forintból tíz éve nem hoztam ki a napi kajámat, pedig akkor voltam kb. 65 kiló összesen. Ne Bereczki meg Király Laci YouTube videók alapján kezdd el összeállítgatni az étrendedet, mert ezek a tartalmak 16 éves srácoknak készülnek, a valóságot abszolút nélkülözik.
2022. aug. 25. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak tojást, szárazbabot, és vizes zsömlét eszik, biztos.
2022. aug. 25. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja még valószínűleg igaz volt, ma már aligha. Nagyon sokat drágultak pl a tejtermékek.
2022. aug. 25. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Hagyjuk már ezeket a magyar testépítő fittnes youtube bullshit videókat az olcsó kajáról.

Ezek a videók arról próbálnak csak meggyőzni, hogy kva olcsó sport a testépítés, vágjál bátran bele, aztán akkor már úgyis mész fel dzsimbimre kuponkóddal rendelni csak idő kérdése

Kezdjük ott , hogy: rizskása, banán, csirkemell, rizs, fagyasztott zöldségmix, trúvéj így ebben a formában nem étrend. Ezek kb a fehérjedús kaják/minőségi ch-k felsorolása.

Az étrend az mellett, hogy megfeleljen a szükségleteidnek fenntartható is kell, hogy legyen. A csirke-rizs-zab nem az.

Aztán azt sem ártana megemlíteni, hogy a minőségi tápanyag is egy fontos szempont lenne. Nem a legolcsóbb antibiotikumos csirkével kéne számolni (ő is a hipermarketes csirke árának TÖBBSZÖRÖSÉT fizeti ki minőségi, bogyó mentes csirkehúsért).

Az sem teljesen tiszta, hogy a tápkiegekkel miért nem számolunk, nálam alap hogy az étrend árába beleszámolom a vitaminokat, fehérjét stb.

1800 Ft a mai világban lószar, ha egy személyre szabott, fenntartható diétád van.

Ő pl 300.000 felett költ kajára. Ez napi 10k Ft. Erre rájön akkor még a cucc.

2022. aug. 25. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem napi kb 1300 -1500 ha nagyon sporolósra veszem

(Nő, 153 cm, 62 kg, testépítő)

2022. aug. 25. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, de azért a kérdező 5000 ft-ja is elszállott ár.

Ne mondd már, hogy 150ezer ft alatt nem lehet kijönni egy főre egy hónapban...

2022. aug. 26. 15:54
 7/8 anonim válasza:
Írd már le hogy mit esszel egy nap mert 80 kg san hova neked 4-5 ezer naponta kajára? Meg mennyi kb a test zsírod? Mert ha csak 10% ék akkor már csak 72 kg rá kell számolni a makrokat. Meg tömegelsz vagy dietazol ?
2022. aug. 28. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a világon senkinek nem KELL 150ezer egy hónapban kajára, max neked ez így kényelmes, és megteheted hogy minden extrát beleraksz az étrendedbe. Ha neked jó, ok, de ne mondjuk, hogy 150 szükséges, mert kvára nem. Senkinek.
2022. aug. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!